Skip to main content

WÜSTHOF JE PONOSEN SPONZOR NASLEDNJIM

KUHARSKIM REPREZENTANCAM

Vrhunska kvaliteta Wüsthof izdelkov je zelo cenjena v strokovnih kuharskih krogih. Številne kuharske institucije in profesionalna kuharska moštva že desetletja uporabljajo različne serije kovanih nožev. Wüsthof je ponosni sponzor naslednjih kuharskih reprezentanc:

  • Nemčija
  • Japonska
  • Singapur
  • Slovaška
  • Češka
  • Grčija
  • Nizozemska
  • Velika Britanija
  • In ostalim

Institucije in združenja za gastronomijo in razvoj kulture priprave hrane

UPORABLJAJO NOŽE WÜSTHOF

Ustanovljena leta 1986 v New York, ZDA

James Beard Foundation

Fundacija James Beard je bila ustanovljena leta 1986 in je posvečena ohranjanju in razvoju ameriške kulturne dediščine in raznolikosti z namenom dviga kulinarične zavesti. Ime je dobila po Jamesu Beardu, avtorju številnih kuharskih knjig in učitelju kuhanja, ki je preminil leta 1985.

V času svojega življenja je James Beard vzgojil številne generacije profesionalnih kuharjev in kuharskih entuzijastov. Dandanes fundacija izvaja številne izobraževalne programe, podeljuje različne strokovne nagrade in kulinarične štipendije ter izdaja številne strokovne publikacije. V funkciji ohranjajo tudi zgodovinsko znano “James Beard House” v New Yorku, kjer konstantno gostujejo najbolj priznani svetovni chefi.

Wüsthof je ponosni dobavitelj fundacije in je pridobil naziv “James Beard Foundation House Purveyor”.

Spletna stran

Belgijska založba

Culibooks Inc.

Culibooks je belgijska založba, specializirana za izdajo kulinaričnih revij. Verjetno najbolj znana revija je Culinaire Saisonnier, ki jo izdajajo v nizozemskem in francoskem jeziku. Založba izdaja še revije Pâtisserie & Desserts in KoksKoerier.

Vsako leto izdajo tudi glamurozno in vseobsežno knjigo Pastry in Europe v angleškem jeziku, ki jo potem distribuirajo po vsem svetu. Knjiga nazorno spremlja in opisuje novosti in spremembe na področju slaščičarstva in proizvodnje čokolade širom Evrope.

Revija Culinaire Saisonnier povezuje tudi ekskluzivni klub vrhunskih restavracij v Franciji, Blegiji in na Nizozemskem, imenovan Les Amis Saisonnier.

Spletna stran

Najstarejše mednarodno združenje kuhanja

Chaine Des Rotisseurs

Chaîne des Rôtisseurs je najstarejše, največje in najimenitnejše mednarodno združenje, ki ohranja in razvija umetnost kuhanja, kulturo obedovanja, kulturo do enologije in spoštovanje etnologije. Pri tem goji in neguje vsesplošen odnos do kulture, gostoljubja, druženja, prijateljstva ter željo do raziskovanj in potovanj.

Spletna stran